Semester och grejer

Började ju min semester med buller och bång i fredags.

Hade en bra lördag med sol och loppis.

Söndagen gick i regnets tecken. Mormor och morfar skulle hem så vi drog samtidigt och köpte oss en liten soffa på Jula… Soft dag men bokade upp oss på heldagskryssning till Åland på tisdagen med. Min barndomskompis med familj – som har stuga nån mil från oss.

Måndag och officiellt min första semesterdag. Alltså så oinspirerad – kändes som det var sista dagen på semestern och alla dagar bara varit regn… Var så himla missnöjd! Men hade redan bestämt att pga regn skulle vi in till Norrtälje och fixa lite inrednings-saker pga dåligt väder.

Började morgonen med att bygga ihop soffa. GICK INTE!!! ett av skruvhålen var inte genomborrat…. Nu hade ju skruvdragaren och morfar redan dragit och jag vädrade fynd… Kunde ju tagit en skruvmejsel och en hammare och tagit mig igenom hålet… Men varför det när man skulle tillbaka till stan ändå.

Jula fick borra upp hålet och fe mig rabatt. Köpte för 999 – hade kostat 1290 – rabatterad till 699. Och 120 kr i bilersättning…. Mycket fyndigt!!!!

Åland på tisdagen var en hit. Tråkigt väder men vi körde valfri frukost på båten (buffetallrik, kaffe eller winerbröd)

Äl framme åkte vi till Geta och åt lunch samt gick på en grotttur på 4 km. Så fint och passande när vädret var lite si och så…

På vägen tillbaka köpte vi en bib äppeljuice till Gossen. Så roligt att kunna lyxa på med nåt han gillar – syrran kan man ju lura med en glass eller klubba…

Så fin och mysig dag!!!

I åkte direkt hemåt efter ålandsturen – med bilen full av vin och trötta ben!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s