Jag bara förbereder mig, reder mig, reder mig….

Jag har formuleringsångest inför nåt viktigt jag vill skriva om kroppar, utseende och hälsa. Om vikthets och hälsa. Om osäkerhet och övertygelse. Om Pippigullungarnas mammas kropp. Om träning. Om massa saker. Saker jag vet. saker jag känner. Saker jag inbillar mig. Saker jag hoppas.

Men det är så himla viktigt att det blir rätt känner jag. Inte för att jag har direkt några läsare utöver mig själv och en handfull kompisar (eller – outa gärna om ni finns där ni so kanske läser). Men för att jag känner att det är nåt viktigt jag vill formulera som växer inom mig men som jag inte har så orden för ännu.

Lite ”hint” iallafall – handlear LITE om Mosley och fasta. Och lite om allt möjligt annat. Och om att hitta sätt att försonas med sanningar, sannolikheter och sina egna fördomar. Och om att bli irriterad på den så himla korrekta blog/pod-världen som kan vara så himla inkorrekt ändå.

Ett inlägg komemr nog inom ett par MÅNDAER….

 

5 tankar på “Jag bara förbereder mig, reder mig, reder mig….

  1. Är inte helt säker på hur jag började följa, borde vara minst ett år (kanske inte alla inlägg), så kanske dags att ‘outa’ mig (:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s