fyndare i stora utgifter

Nä men idag har jag ju fyndat till det ordentligt….

Först – nya gasögon. Så himla irriterande att det är så dyrt med progressiva glasögon … Var inne p Specavers och kollade och det skulle kosta 6790 kr (och så kunde jag få ett extra par men det ville jag ju inte ha). Då hade vi tittat på en lite dyrare båge, men sedan ska de ju lägga till massa saker…

Iallafall hade jag svårt att sova inatt och låg och kollade FB-flödet – och såg att de hade halva priset på det progressiva glaset… så på lunchen var jag där… jag tittade på lite dyrare bågar när hon i affären kom med ett par som var bäst dittills och som låg i deras lågprissegment. När allt var klart kostade kalaset ca 3500! ! ! FYYYYYYYYYYYYYYYND!!!

På kvällen visade det sig att pga tidtabell förändringar så ändras vår flight hem från LA i höst – och vi fick då valet att boka om eller boka av. Kollade snabbt upp (nu när vi har klarare planer) vad en resa tillbaka från LAS Vegas skulle kosta (de biljetterna fanns inte när vi npkade),. 3000 billigare, samt vi slipper köra från grand canyon till Los Angeles bara för att flyga hem (vi hade redan bestämt att vi inte hinner med LA denna gång)… ALLTSÅ 3000 TILLBAKA, MINDRE BILKÖRNING SAMT DIREKTFLYG ISTÄLLET FÖR BYTE I KÖPENHAMN!!!!

NÖJD MED MINA SPAR!!! (som i och för sig förutsatte stora utgifter från början så eh ja inte bara bra kanske)

1 tanke på “fyndare i stora utgifter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s