Start with a bang!!! 

Så började semester nummer två –  i hög fart!  

Barnen gick på fritids en vecka och hängde med mormor och morfar en vecka. Den veckan gick de på Laserdome och bio på två av dagarna med sin kusin. 

Fredagen slutade jag tidigt och vi drog till landet via köttaffären… 

Fredagen var fokad på mys. Det jag älskar mest med mitt landställe är att njuta på altanen och att gå 1,5 km ner till klipporna och stirra på havet,  båtar och solen. Kanske ta ett dopp… Fram till förra året,  eller kanske året innan,  har barnen inte riktigt kunna klara sig så det varit mån idé att ha vilstolar på altanen eller tro att man kan gå till havet efter middagen. 

Men NU!!!! så fredagen var mysdagen… 

Semesterskål på nya furstutrappen…. 

Karate på klipporna 

Familj på semester 

Mer av en slump trillade jag över några bubbelvatten med roliga smaker när jag handlade.  Det tyckte de var så roligt att vi på lördagen åkte och köpte alla smaker för att komma på vilken som var godast.  Ananas-citrongräs ligger bra till i familjen. Jag tror att detta kommer att ersätta läsk och saft i vår familj. Inte helt men absolut ofta. 

Själva provningen var också rolig i sig. 

Söndag-måndag åkte vi till Åland och hälsade på grannarna som hyrt en stuga vid vattnet.  Tyvärr så fick mamman mensvärk från helvetet och sonen magont så det blev kanske lite lugnare än vi tänkt. Men vedeldad bastu,  god mat,  fina vänner och utsikt är vad jag vill ha på min semester (det berömda hänget). 

Så de fyra första dagarna har vi haft fullt upp!!!  Men fullt av roliga hängiga saker!  Och de närmaste veckorna blir det mer häng JIPPI!!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s