Semester – som en skidresa

Åh vad vi är lyckligt lottade!!! Så mycket fina vänner – från för länge länge sedan men också som jag fått genom Femmis när jag försökte och hade TUREN att lyckas få barn och genom barnen.

Bäst med semester är att hänga. Bo hos polare, ha dem boende hos oss. Bara hänga och njuta av sällis och livet och vänskapen. God mat och dryck. Upplevelser i lagom mängd.

Och har vi haft det – vi har njutit på landet med flera olika gäng av kompisar – från barndomsvänner (bi snackar 70-tal) till kollegor från 90-talet och kompisar från femmis.

Vi har hängt i Lerum, Mölle, på Tjörn och bara umgåtts i sommaren.

Vi har varit iväg till Danmark med ett skönt gäng mammor och barn – sex mysiga dagar maxade med stora upplevelser (Legoland och Lalandia) och små (bad i poolen på hotellet, lek i nån park, leta flinta på stranden) och varit på kryssning med grannfamiljen som vi lärt känna genom Gullgossen.

Det jag alltid älskat mest med skidresor (jag är ju mer en blå-backe-skidåkare) är att hänga i underställo ch dricka öl, laga mat, basta lite, surra hela natten, vakna och äta frukost med gänget och dra ut i backarna i gängformation. Ta en röjig afterski nån dag, taxi till discot nån kväll. Att leva i symbios i en extralyxig vardag. Och så har verkligen den här semestern varit. Vuxna jag älskar att umgås med. Kompisar till barnen. Nöjen i lagom dos och häng i stora lass.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s