mysfredag

På dagen ringde de från förskolan. De ringde lite urskuldande ”jag har lovat Pippilotta att ringa…” – hon klagade på ont i örat och hurvudet och låg lite och vilade på soffan – men de ville verkligen påpeka att hon knaske inte aös var sju.

Vi har knappt haft en vab-dag sedan förra våren och hon har varit ganska mammig – samtidigt som Gullgossen var ledsen på torsdagskvällen för att alla bara spelade fotboll på rasten och han inte visste vad han skulle göra då…

Så vab eller ej – det verkade oklart – men helt klart att vi behövde en eftermiddag hemma. Pippilotta var så glad att hon HOPPADE när jag kom (kanske inte sååååå sjuk – senare kunde vi aldrig mäta upp högre än 37,0 grader 😉 )och Gullgossen – han var helt uppspelt ”jag trodde aldrig det skulle kunna bli så HÄR tidigt”.

Popcorn och film på eftermiddagen, tidig middag – när Gullgossen på riktigt ÅT hamburgare som jag gjort – jippi!!! – och mer mys hela kvällen…

Idag är allt tillbaka till normalt igen. Pippilottan spelar sport-rörelse-spel på XBOX (tennis, slalom, golf, dart), gossen har tre kompisar hemma – vi har alla åkt pulka – my god vad roligt – och ingen är sjuk!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s