Traditioner!!!!!

Med en finlandssvensk mamma har alltid resor till Finland funnits med som en naturlig del i min uppväxt. Resor som delvis har skett per båt.

Nu har dessa finalndsresor övergått i kryssningar. Jag hade nog inte gjort en enda kryssning innan Gullgossen kom (mer än för snabbkryssning från Kapellskär på vägen hem från landet). Men efter det har vi kommit igång.

Vi har kryssat med kusinerna. Vi har kryssat med mormor och morfar. Vi har kryssat med Knasluvan och Sockerärtan. VI har kryssat med Babyskellington/mattilainen. Och vi har kryssat själva.

Traditionen har blivit sån att på höstlov, sportlov och sommarlov kryssar vi. På jullov ibland. Mitt i veckan lite när som helst ibland (när ingen hade SKOLPLIKT)…

JAda jada jada – den som följt bloggen ett tag är inte förvånad över detta. Denna gång tänker vi försöka oss på en ny varient – en morgonavgång med Viking Grace. Alltså. Båten går typ 7.45 (!) och man ska av båten innan sju morgon efter.

Viking Grace är det nyaste av kryssningsfartygen och jag har länge velat prova det och nu är det bokat och klart!

På söndag åker vi – barnen och jag. Så fint resesällskap kan man bara drömma om. Och god mat och dryck. Lek. Och Villevikingarmband – med gratis läsk och glass 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s