ring in det nya

Ska man lova nåt för nya året?

Som alla andra: mat och motion!

Mat i form av – fortsatt 5:2 – jag mår bra av det!Och matlista mina vänner – matlista!!! Liet mindre kött (max en lunch med rött kött i veckan och ett ärligt försök att minska köttet i vardagen).

Motion: Fortsatt träning – minst en dag i veckan på gym och minst två dagar i veckan stavarna från pendeln.

Som de flesta andra: mindre konsumtion – inga nya kläder till mig innan Turkiet-resan på annandag påsk (om jag inte skulle gå ner så mycket i vikt att jag inte har nåt att ta på mig – hahhahahhahahahahahah). Inga kläder till barnen heller – utom i nödfall – saker som de verkligen inte har. Undarntag för klädes-regeln är EN SVART KOFTA – om jag hittar den rätta(som jag letat efter några månader nu).

Sedan – viktigast av allt – nu måste jag fokusera på MIG – den del av mig som inte är mamma eller anställd. Jag vill lyssna mer på MUSIK. Jag vill läsa böcker. Umgås med vänner. Skratta. Gå på teater. Äta frukost på cafe en gång i månaden. Ta en ledig dag ibland – utan barn – bara jag!

Åååå det blev mycket. Men äh – vi kör. Det ska bli ett 2014 med mindre stress och mer tillfredsställelse – och jag tror att exakt dessa löften är det som kommer ge mer energi och mindre slit.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s