Lite premiärer

Premiär 1 – leka utan mamma:

Var på IKEA idag (no shit!) och lunchade. Med vår tvilling-kompis-familj. Och TADA alla fyra barnen provade på lekrummet för första gången!!!! (Gullgossen har provat en gång när han var typ 3 år och en månad och har vägrat sedan dess).

Ojoj – skulle vi fika eller gå ett varv???? Jorå denna gång blev det gå-ett-varv…. Vi hämtade ut svettiga lyckliga barn – TJOHO!!!! Nästa gång ska vi FIKA bort tiden istället!

Smygpremiär 2 – somna utan mamma:

Vi har börjat prata om att somna utan mamma. Sisådär har det landat tills gullgossen hörde om några barn som fick en peng varje morgon om de somnat själva utan bråk kvällen innan.
Jag är inte sås igen på det där med pengen men vi har pratat om krysslista och en leksak. Och han är ju väldigt fokuserad på att få saker ( medans han två gånger tackat nej till glass och två gånger till kanelbulle på IKEA) och verkar gilla idén. Så nu mjukstartar vi med att jag läser bok och ligger med men när jag ser att de börjar bli sömniga säger jag att jag ska skölja ur vällingflaskorna och att de ska blunda – och sen kommer jag inte tillbaka.

Hoppas kunna expandera detta till mer ensamsomningar under hösten, men nu har vi semester och sen börjar Gullgossen på ny avdelning på förskolan – och då vill jag vara nära och prata det där allra förtroligaste på kvällarna – men sen!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s