rätt man på rätt plats

Jag har ett inlägg jag velat skriva men tappade sugen rätt rejält nu med den där skärmen 😦 fast kanske kan jag peppa upp mig lite med att skriva detta!

Jag var ju otroligt ledsen och uppgiven förra våren när jag inte fick någon chefstjänst i organisationen. I slutet stod det melllan mig och M för chefspositionen för den grupp jag nu vickar i. M fick tjänsten, jag blev projektledare mot min vilja. Kort därefter blev det klart att sektionschefen skulle vara föräldraledig och M tog det vicket… och jag kunde söka och  jobbet jag har nu.

Nu har det gått 7 månader och vi har haft medarbetarsamtal i gruppen. Och ja vad kan man säga – de är verkligen skitnöjda* med mig! De hade förväntat sig att jag skulle sköta det administrativa runt dem men flera av dem har uttryckt att de tycker att jag är bättre än M, att jag gjort väldigt mycket för dem, att de hoppas att jag får fortsätta eller hittar en annan grupp att vara chef för. Summa – de är tacksamma för att JAG är deras chef och för  mitt sätt att agera runt dem och lösa deras problem.

Å det känns så roligt – inte för att jag får beröm, fast lite för det också förståss – men för att jag hittat en roll hos denna arbetsgivare där jag kan ge mycket, det spelar roll att det är jag som gör det, där jag utvecklas och där jag levererar! TJOHO!

* citat från en av medarbetarna

2 thoughts on “rätt man på rätt plats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s