Curling på den?

Pippigullungarna ( ja Gullgossen mest men Pippilotta lär sig snabbt och hänger på) längtar efter det där trick-and-treatandet…. Har pratat om det sedan toys’r’us-katalogen kom för en månad sedan…. Det är Guldlockig som lärt dem allt om fri tillgång till oändliga mängder godis på påsk och halloween, om man bara klär ut sig och knackar dörr….

Å och jag vill ju att det ska bli så bra. Att grannarna ska ha godis hemma och sånt godis som småbarn gillar (mycket pensionärer i närheten).
Så nu har jag postat godis till två grannar, med en lapp om kommande knackningar ikväll…. Och mormor och morfar ska dela ut godis till sina närmaste pensionärsgrannar….

Det känns ju lite over-the-top-hönsmamma, men samtidigt, nu har de ( han) sett fram mot detta i fyra-fem veckor. Jul och födelsedagar tar man ju kontroll över för att minska besvikelser. Och nu även godis-tiggeriet….

2 tankar på “Curling på den?

  1. Bra gjort! Pippigullungarna blir nöjda och grannarna är förberedda, alla uppskattar inte ”tiggeriet” speciellt inte med en så pass ”ny” högtid som Halloween!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s