things are looking up!

SEMESTERN ÄR PÅ INTÅG PÅ RIKTIGT!!!! Jag har liksom inte riktigt fått ihop hela hela jobbet ännu men har kommit långt – inte minst med mitt besök på jobbet tidigare idag… Det betyder att jag kan knyta ihop allt med bara några mail till som jag kan sprida ut över helgen.

Looking up är också min jobb situation – jag har ju inte klagat så mycket på det senaste – även om jag inte har haft mitt dröm jobb så har jag gjort saker som varit viktiga, som fört mig och jobbet framåt och som fram för allt gjort mig lite lugnare… det är ju bra att jobba hos en arbetsgivare där man får ta mycket semester och jobba deltid….
Förbättringen som inträffat nu är att jag sökt och FÅTT ett vikariat som gruppchef. Det blev klart typ i förrgår och knappt ens nu har jag riktigt haft tid att tänka på det… Barnen och jag var alltså inne och fikade med gruppen -eh iallafall typ tre pers som inte var på semester, sjuka eller resa! Så då började jag iallafall fatta vad som är på gång! Det börjar på deltid i augusti när jag ska avsluta annat, men sedan blir det 9-12 månader som vikarierande gruppchef… Det blir nåt nytt och på allvar det första steget för utveckling jobbmässigt på 5 år – WAY TO GO!

Men först sex veckors semester!!!

4 tankar på “things are looking up!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s