trevlig omväg

Efter ett bra läger – lek för Gullgossen, business as usual för Pippilotta och mycket intresanta och roliga samtal och vänner (gamla och nya) för mamma – drog vi i ottan på fredagen. Resan upp till Dalarna hade gått så bra att jag vågade ta en 35 mils omväg tillbaka till landet.

Vi gav oss av norrut mot syster/mosters sommarstuga, ett timrat hus bara några meter från en insjö – en oas i Helsingland. Där fick vi bada, ro ut och fiska, basta och njuta på bryggan. Jag fick tid att vara med Gullgossen i längre oavbrutna lek-sessioner eftersom det var många där som kunde ta Pippilotta.

Jag är så stolt över mina två barn – vi har nu bilat upp till Dalarana, från Dalarna till Helsingland och sedan från Helsingland till Roslagen. De har varit så duktiga! Alla tre resor i princip utan stopp – men nu på nervägen stannade vi och investerade i en bil-dvd till Gullgossen. Han såg på den ca 1,5 timme av 4-5 timmars resa. Morfar sa att man kunde ju också vara stolt över mig som drar iväg med två barn så där själv. Men jag vet inte – jag tror man har en annan utgångspunkt om man är själv. Antingen så åker jag själv med barnen eller så stannar vi hemma. Och då åkte vi!

Nu njuter jag iallafall av att vara på MITT land – här är jag som lugnast och här känner jag mig nog som mest hemma.

Pippilotta har nu greppat en leksak med två händer  – och hon är mycket aktiv med benen – uppe i luften hela tiden. Hon är fortfarande så himla glad och nöjd med tillvaron – en underbar lite flicka! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s