do it already!

Bilen packad – syskonvagnen tar upp hur mycket plats som helst – vår packning är kanske lite väl tilltagen men egentligen väl anpassad – men till det finns extra bilbarnstol, 3 stora kassar gemensamt pyssel, 2 st barnstolar… vi ska på läger – några dagar med helpension och massa andra barnfamiljer som är som vi – ensamma-mamma-familjer.

Vi ska starta vår resa klockan 6 imorgon tänkte jag – så det enda jag behöver göra nu är att städa upp lite hemma och samla upp några strösaker som ska med och bre lite mackor att ta med på resan…
Så vad gör jag? surfar på de få siter (8-10) jag följer gång på gång – inget nytt har hänt på 6 minuter när jag återvänder till dn/svd/expressen/aftonbladet efter ett bloggvarv… Jag lyssnar på sommarpratare. Jag ha myror i kroppen – men använder inte myrorna till  nåt vettigt… bara att skriva blogginlägg och känner mig löjlig som inte bara gör det jag ska göra (fylla diskmaskinen och plocka upp leksakerna).

Jag har varit en ganska tråkig mamma på eftermiddagen – vi badade mitt på dagen, det var bra men sedan ville jag packa. Gullgossen fick titta på tv.

Vi småbråkade om vi skulle vara uppe (och packa) eller nere och titta på TV. Sedan bråkar vi om det ena och andra – inget speciellt, men det är liksom lite gnäll och trötthet i luften. Suck! Det är då man är glad att de är de finaste jag vet så jag inte säljer en eller två av dem för att få lite lugn och ro – utan försöker bryta mönstret med nåt roligt. Gullgossen fullkomligt älskar om jag sjunger sånger med honom i – så det är ett bra knep för mig att få oss på bra humör. Jag koncentrerar mig på att komma på roliga bra saker att sjunga om honom, han blir jätteglad – nästan lite blyg – och jag blir glad för han blir glad och så får vi en liten paus i gnället.

NU SKA JAG STÄDA (snart)…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s