stepfordwife med bebis på knark

Sitter och äter hembakt valnötsbröd och en ljummen sallad (matvete, lammkorv, avokdo, fetaost. rödlök och sallad) och tittar på Leilas jul.

Leilas jul vart liksom droppen som fick bägaren att rinna över – eller grädde på moset – beroende på läggning…

Gårdagen och dagen har haft en slöja av Stepford över sig. Fredagen innehöll bullbak (underbara kardemumma-bullar – det var 2a gången jag bakade bullar i mitt liv – nu med mycket bra recept) innan frukost, tvätt av två maskiner och lite rensnig i klädkammaren. Lördagen har innehållit valnötsbrödsbak på morgonen, klädparty (me&I) på dagen*) och sedan fikabesök här hemma – kunde bjuda på lyxkaffe och hembakta kardemummabullar. Nu har jag gjort min nyttiga sallad och tittar på LEILAS JUL!!!!

Döm själva – jag säger – Stepford och att bägaren har runnit över!

Gullgossen har hjälpt till med bak båda dagarna – frågar man om vi bakat brummar han belåtet – roligast var att vi använde elvispen. Vi har tömt tvättmaskinen tillsammans och han har också hjälpt tillmed garderoben och kastat ner massor av kläder för trappen (som mamma plockat upp igen…).
Idag var han med på klädpartyt – och lekte med sina kompisar från mamma-gruppen. På vägen hem (lid halvtre) var det verkligen dags att sova middag – men på nåt sätt blev det inte av! Så väl hemma tänkte jag lura honom med välling… hrm funkade mest som bensin och han blev uppspelt. Besöket kom och vi gick genast ut på en 10 minuter prommenad som resulterade i en ännu gladare gosse. När fikagästen gick tog vi en tregje sovprommenad – även den misslyckad. Den hade vägarna förbi mormor och morfar så där stannade vi ett tag, Gullgossen åt lite rester till middag och fick sig välling… och somnade ÄNTLIGEN på vägen hem – vid kvart över sex…
Vet inte vad han knarkat på idag – det har ALDRIG hänt att han inte sovit på dagen – och jag ser på detta med lite oro – kan han möjligtvis redan vara på väg att sluta sova middag? NEJ NEJ NEJ det MÅSTE vara en engångshändlese!!!!

*) denna tröja har jag beställt till Gullgossen – till det höga priset av 200 kr plus 49 kr i frakt!!!!!!

1 tanke på “stepfordwife med bebis på knark

  1. Pingback: sånt där köp-party « Gullgossensmamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s