vaddå vaddå

Idag har jag stött på två olika ”vaddå”…

Som vanligt behövde jag åka till IKEA. Gullgossen åker med i sele på magen – och vi tar genvägar, endast-personal-dörrar och lager-hissar för vi kan dem alla… Gullgossen är inte direkt imponerad av IKEA – om han inte får ett gosedjur att suga på under vägen – dvs inte innan vi kommer till tag-själv-lagret. Där finns det fläktar. I taket. mååånga meter upp i luften. Efter att ha börjat gny och visa sitt missnöje med besöket så skrattade han plötsligt till. EN CASABLANKA FLÄKT! Tur för mamma att de har många fläktar i taket – för det var många saker att hämta på lagret…. När vi betlat och kommit ut till bilen fanns det bara en sak att säga – VADDÅ LÅGKONJUNKTUR?!? Det var i princip omöjligt att ta sig fram bland alla bilar och det stod folk i KÖ utanför ElGiganten. Ingen brist på pengar här inte.

Sedan ringde kompisen P. God VADDÅ var jag tvungen attsäga Vad säger man på Annandagen? God Jul? God Fortsättning? Gott Slut? Gott Nytt År? jag vet inte?

1 tanke på “vaddå vaddå

  1. Gott slut (på året) tror jag.. Sen säger man väl God fortsättning (på det nya året) efter nyår?(måste bara skriva här också (skrev det just hos Moooi) att jag just insett vilket mastodontjobb ensamma bebismammor (och -pappor..) gör!! STOR eloge!!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s